O NAMA

 škola sa dugogodišnjim iskustvom 

CIKO škola skijanja je osnovana 2007. godine po visokim standardima struke,
a na temelju učiteljskog i demonstratorskog međunarodnog iskustva, kao i iskustva učitelja koji su svoj skijaški put utrli u natjecateljskom skijanju u ski klubu Rijeka.

Demonstratorska vrsta, ožujak 2007 Sexten

Talijanska škola skijanja, veljača 2007 Andalo

Lipanj 2008, Hintertux

Posebnu dimenziju našem kvalitetnom radu daje i dugogodišnji trenerski rad s vrhunskim natjecateljima, članovima hrvatske skijaške reprezentacije ( CRO SKI ) kao i rad sa svjetki poznatim skijaškim trenerom Antom Kostelićem.

WCup GS Alta Badia 2017.

Saas Fee, kolovoz 2017.

WChampionships St.Moritz 2017.

Zermatt srpanj 2017.

Učiteljski ski team sastoji se od učitelja i demonstratora skijanja koji svojim konstantnim usavršavanjem i brigom prema svojim polaznicima škole skijanja iz godine u godinu bilježe iznimne rezultate u edukaciji u skijaškom sportu.

Canazei siječanj 2022.

Posebno smo ponosni na naše brojne aktivnosti, kojih ne nedostaje tijekom cijele skijaške sezone, koja kod nas, ovisno o vremenskim prilikama, traje od početka listopada, pa sve do svibnja/lipnja.
Tako iz svog programa možemo izdvojiti otvaranja i zatvaranja sezone na najpoznatijim alpskim ledenjacima (Hintertux, Mölltaler gletscher, Kaprun, Stubai i sl.) te tjednu školu skijanja u tzv. “Hrvatskom tjednu” i tjednu školu skijanja u tzv. tjednu poslije, na skijalištu Val di Fassa (Canazei/Alba).
Na navedenom skijalištu organiziramo šestodnevnu školu skijanja, od početne, napredne pa sve do natjecateljske škole. Isto tako kruna cjelotjednog događanja svakako je i organizacija završne skijaške utrke za sve polaznike škole.

No tu nije kraj našim aktivnostima. Tijekom cijele skijaške sezone redovito organiziramo dnevne i vikend škole skijanja po popularnim skijaškim odredištima u Italiji (Kronplatz, Sexten, Sappada, San Martino Castrozza, Cortina d’Ampezzo i Canazei…), Austriji (Nassfeld, Obertauern, Katschberg,
Bad Kleinkirchheim, Gerlitzen…) te Sloveniji (Krvavec, Cerkno, Kanin i sl.).

Uvjereni smo da sa školom skijanja “CIKO” možete na kvalitetan način poraditi na svojoj skijaškoj tehnici, dobro se zabaviti i ono što je najbitnije postati kompletni skijaši, a možda i učitelji skijanja.

PRIDRUŽITE SE CIKO SKI SCHOOL

Dopustite nam da vas naučimo skijati na snjegu